• Novinky

            • Naša nová telocvičňa


            • Študenti SOŠ J. Čabelku v Holíči sa tešia z vynovenej a zmodernizovanej telocvične. Športová hala, kde trávia hodiny telesnej výchovy sa zmenila vďaka takmer 50 tisícovej investícii do modernizácie a vybavenia telocvične. Schválil ju a poskytol TTSK.
               
              V roku 2012 získala škola finančné prostriedky na 1. etapu opravy telocvične. Po rokoch snaženia a podávania projektov sa podarilo v novembri 2016 získať finančné prostriedky na opravu podlahy, obkladov, vstupných stien a výmenu okien. Práce na oprave telocvične začali 14. 11. 2016 a boli ukončené 28.12.2016. Firma J&V Group, s.r.o. Holíč realizovala túto akciu v celkovej sume 49.777,97 eur.
               
              Ďakujeme za podporu TTSK, uvedenej firme a všetkým, ktorí sa pričinili o najkrajšiu a najväčšiu športovú halu v okrese Skalica.
              Naša telocvičňa bude príležitosťou na lepšie športovanie nielen pre našich študentov, ale aj pre okolité školy a širokú verejnosť.
               
              Ing. Jozef  Pavlík - riaditeľ školy
            • Sen sa stal skutočnosťou


            • Domika Elizabeth Hladíková, tohtoročná úspešná čabelkovská maturantka sa nám pripomenula svojim životným úspechom.
              Vedeli sme o talente, čítali sme básne a povzbudzovali Dominiku v poetickej tvorbe, odkedy sa rozhodla študovať na Bernolákovej ulici v odbore sociálno – výchovný pracovník.
              08. februára 2017 sa to stalo. Mestská knižnica v Skalici bola svedkom prezentácie zbierky básní „Slovo je nádych“, ktorej autorkou nie je nikto iný ako talentovaná poetka Dominika Elizabeth.
    • Staňte sa naším fanúšikom